Hírek

Csípőszűrés babáknak

Az csípő ízületek fejlettségének szűrése, az időben felismert és korrigált eltérések akár egész életen át tartó problémákat is megelőzhetnek, különösen azoknak a kisbabáknak az esetében, akiknek családjában előfordult már csípőficam


Számítógépes talpdiagnosztika és egyedi talpbetét készítés

Bővíti szolgáltatásait a bükfürdői Caramell Premium Resort Medical központja!


Miért fontos ősszel az immunerősítés?

Az őszi és téli hónapok beköszöntével egyre többen fáznak meg, vagy az influenza miatt esnek ágynak. Mindez betudható az időjárás megváltozásának, amely hozzájárul a kórokozók számának növekedéséhez. Rövidebbek lesznek a nappalok, ez hatással van közérzetünkre. Kevesebb időt töltünk a szabadban, télre pedig már a nyáron bevitt vitaminforrások is kezdenek kiürülni. Az erős immunrendszert nem lehetetlen elérni, egy kis odafigyeléssel erősíthetjük belső ellenállórendszerünket, illetve megelőzhetjük és enyhíthetünk az influenza tünetein. A gyenge immunrendszerűek, betegek, gyerekek és idősek veszélyeztetettebbek, az erős immunrendszer sem jelent biztos védelmet az influenza ellen. A védőoltás a szezonális influenza elleni védekezés jelenleg ismert leghatékonyabb eszköze.NAPOZÁS, OKOSAN!

Nyáron több időt töltünk a szabadban, mint a többi évszakban, így a napfény még akkor is éri bőrünket, ha nem is kifejezetten napozunk. Ezért fontos, hogy akkor is gondoljunk a bőrvédelemre, ha nem a standra indulunk. Ha megfelelően védekezünk a káros napsugarak ellen, akkor elkerülhetjük a leégést, az idő előtti ráncosodást, és bőrünk korai öregedését. A nagy melegben, ha nem strandolni készülünk, akkor is kenjük be a ruhából szabadon maradt bőrfelületeket napvédővel, mert olyankor lehet a legkönnyebben leégni, amikor nem is számítunk rá! Érdemes természetes összetevőjű krémeket választani, amelyek a napfény okozta ártalmaktól védő és a mélyrétegi bőröregedési folyamatok mérséklését támogató erős antioxidánsokat és bőrápoló hatóanyagokat, növényi olajokat tartalmaznak.


NAPSÜTÉS, STRAND, SZABADSÁG

A napnak számos kedvező hatása van, ne meneküljünk előle! Jó a testünknek, lelkünknek. De a bőrápolásra, különösen a fényvédelemre nyáron fokozott figyelmet kell fordítani.


HOGY ÓVJUK BŐRÜNKET A NYÁRI HÓNAPOKBAN?

Milyen veszélyekkel kell szembe néznünk, mit tehetünk ezek kivédésére bőrünk és egész szervezetünk védelmében?


MÁRCIUS 22. - A VÍZ VILÁGNAPJA

Ebből az alkalomból a rendszeres folyadékbevitel fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet.


MI IS AZ A HPV?

A 45 év alatti nők körében a méhnyakrák a második leggyakoribb rákfajta a 
világon. A méhnyakrákos megbetegedések több mint 99 százalékát a HPV
vírus okozza A vírus következményeképpen a méhnyakat alkotó sejtek
rendellenes növekedésbe kezdenek.
Csomagajánlataink


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet
CARAMELL MEDICAL CENTER
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramellmedical.hu • www.caramellmedical.hu